Александар Тасевски од Оркестар Маестрал претстави инструменталки отсвирени на Ут

November 11, 2020 Martin Petrevski 0

Гитаристот на Оркестар Маестрал, Александар Тасевски, гостуваше во студиото на ИН Продукција каде што претстави две инструментални дела, овојпат отсвирени во живо на познатиот чалгиски […]