По завршувањето на карантинот во Австралија, Татјана Лазаревска ги полни батериите на плажа

November 3, 2020 Martin Petrevski 0

Коронавирусот се уште „дивее“ по светот, секојдневно забележувајќи илјадници и илјадници заболени, но и голем број на жртви на оваа болест во 2020та година. Од  […]