По написите дека Драгана Мирковиќ се чувствува лошо, се огласи пејачката

November 18, 2020 Martin Petrevski 0

Фолкерката Драгана Мирковиќ откако започна пандемијата со короната ужива заедно со семејството во нејзиниот дом во Виена. Меѓутоа, терористичкиот напад кој неодамна се случи во […]