Милица Павловиќ го откачи момчето

November 4, 2020 Martin Petrevski 0

Пејачката Милица Павловиќ наводно раскинала со ватерполистот Николас Савељиќ, по четири месеци врска. Тие, наводно, не можеле да одржат врска на далечина, бидејќи спортистот живее […]