ПОЧИНА КИЧО СЛАБИНАЦ: Музичкиот великан долго се бореше со тешка болест

November 13, 2020 Martin Petrevski 0

Денес почина еден од најпознатите пејачи од поранешна Југославија, Крунослав Кичо Слабинац на седумдесет и шест години. Пејачот беше опериран неколку пати во изминатите месеци […]