Сашо Костовски-Премиум бенд : Со проектот сакаме да покажеме како ја свириме Македонската песна

November 5, 2020 Martin Petrevski 0

Одличен музички проект промовираа Премиум бенд пред само краток период. Тие велат дека со овој проект сакаат да покажат како умеат да ја свират македонската […]

Голема загуба од корона кризата претрпеа Милован Секулоски и Позитив бенд

November 5, 2020 Martin Petrevski 0

Поради пандемијата од коронавирусот која сеуште владее низ светот, Македонските музичари претрпеа голема загуба. Нивните ангажмани се откажани бидејќи така налага законот со кој се […]