Владо Георгиев стана татко по втор пат

Please follow and like us:
Pin Share

Еден од најомилените пејачи на овие простори Владо Георгиев стана татко по вторпат. Неговата партнерка Милица Самарџија, со која веќе ја има ќеркичката Софија, роди уште едно девојче.

Радосните вести гордиот татко ги сподели со пријателите и со следбениците на социјалните мрежи, а откри и кое име го одбрале за ќерќичката…

Без многу зборови, кратко и јасно, само напишал: „Се роди Eлена“. На сличен начин и во септември 2016 година го објави раѓањето на првата ќерка Софија.

Please follow and like us:
Pin Share