Дали ви се допаѓа кавер верзијата од Адреналин бенд за песната “Твоите бакнежи на моите бели кошули” ?

January 19, 2018 Martin Petrevski 0

Дали го погледнавте и дали ви се допадна каверот од Адреналин бенд за песната “Твоите бакнежи на моите бели кошули” ? Адреналин бенд неодамна снимија самостојно […]