Група Тандеми најавуваат снимање на спот за нивната прва печалбарска песна

January 31, 2018 Martin Petrevski 0

Скопската група Тандеми најавуваат снимање на спот за најновата песна насловена “Гурбет”.  Ова е прва нивна печалбарска песна. Група Тандеми деновиве ја снимија нивната најнова […]