Благица: Песните постанаа хитови бидејќи беа многу слушани, за разлика од денес

January 24, 2018 естрадаплус 0

Доста работно но и рекреативно, фолк дивата Благица Павлоска ја опишува изминатата година. Покрај фактот што Благица неколкуте години наназад своето живеалиште го има во […]