Даниел Коцалев со фолк химна што на сите „мекици“ ќе се пее во еден глас – „Татко станав јас“ (ВИДЕО)

Please follow and like us:
Pin Share

По минатогоодишниот фолк хит  „Без тебе“ , младиот македонски  пејач Даниел Коцалев има нова песна.

Како и  мината песна и оваа, најновата е визуелизирана со видеозапис. Видеото е во продукција на „Медиа таг“, додека сценариото и режијата ги потпишуваат самата Медиа таг продукција заедно со пејачот  Даниел Коцалев.

Инаку песната несомнено претендира да стане своевидна славеничка фолк химна кога се во прашање прославите на новородени дечиња, како што се традиционалните „мекици“, па се очекува да биде неизбежна на ваквите семејни веселби.

Please follow and like us:
Pin Share