Прв солистички концерт на Лени Партикова : „Корените македонски да не се заборават“

February 29, 2024 естрадаплус 0

Македонска пејачка Лени Партикова на 30-ти март во Домот на културата „Иљо Антески – Смок“ во Тетово, ќе го одржи својот прв голем солистички концерт пред македонската […]