Распеаните македонски гнезда никогаш не ќе се запустат кога во јатото ги имаме децата

February 1, 2024 естрадаплус 0

Македонското талент шоу оваа сабота во новата емисија  ни ги претставува најмалите, најмилите, децата. Сакањето на татковината се покажува на многу начини а еден од […]