(видео)Ова е најемотивната печалбарска песна Мајко мила!

Please follow and like us:
Pin Share

После големиот успех на песната Шербет млада невесто познатиот фолк пејач изненади со нова песна Мајко мила на која темата е печалбарска и секој кој живее во тугина ќе го расплачи. текстот е на Орце Зафировски ,музиката на Борче Димитров а песната е снимана во Студио Анастасија .Спасе песната ја промовираше во познатото музичко шоу ИмаТ немаТ.

Please follow and like us:
Pin Share