Христијан Веселиновски со ново иструментално дело

Please follow and like us:
Pin Share

Младиот саксофонист од Делчево Христијан Веселиновски деновиве промовираше ново оро заедно со спот .

Христијан Веселиновски има завршено музичка академија ,освен сах свири и на кларинет,народни иструменти ,кавал ,зурла гајда а и сто и тапан.

погледнетего најновото иструментално оро и спот за истото .

Please follow and like us:
Pin Share