Кралот на кафаните овој пат заедно со Адријана Ацевска повторно на голема турнеја во Австралија

Please follow and like us:
Pin Share

Цаки Кисми или како што го нарекуваат кралот на кафаните за нова година повторно ќе отпатува за Австралија каде е закажан дочек на новата година во Македонстиот реторан Мистик,а потоа турнејата продолжува нис скоро сите градови во Австралија каде што има Македонци.

Цаки Кисми заедно со неговиот бенд Сасе Станковски и Имо Сакс овојпат придружувани од Адријана Ацевска за новата година ќе ги забавуваат нашинците во Мелбурн ,поточно во новиот ресторан Мистик, како што дознаваме од организаторите има голем интерес и веќе пола ресторан е резервиран.Инаки Цаки Кисми и Адријана продолжуваат со турнеја после нова година во сите градови низ Австралија!

Please follow and like us:
Pin Share