ФЕНОМЕНАЛЕН КОНЦЕРТ НА ФИЛМСКА МУЗИКА, КАБАРЕ И МЈУЗИКЛ НА 23. ИЗДАНИЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ MUSICLAND

Please follow and like us:
Pin Share

Незаборавна вечер со песни од филмска музика, кабаре и мјузикл во изведба на 15 интернационални и домашни изведувачи заедно со Камерниот оркестар на Битола како завршница на 23. издание на Интернационалниот музички фестивал MUSICLAND.

Please follow and like us:
Pin Share