Ова е најдобрата и највеселата песна испеана на овогодинешното издание на Тумба Фест 2023

Please follow and like us:
Pin Share

Влатко Алексовски и оваа годин анастапи на овогодинешното издание на Тумба фест 2023 ,песната е насловена Ожени се сине.музиката е на Игор Трајковски и Влатко Алексовски ,текстот на Влатко Алексовски и аражманот на Игор Трајковски .Тумба фест е ревиален фестивал но судејки според реакциите и аплаузот на публиката оваа песна беше морален победник .

https://www.youtube.com/watch?v=3dk-qNM_wZg&ab_channel=INTV
Please follow and like us:
Pin Share