УШТЕ ЕДНА ТРАГЕДИЈА ВО ДОМОТ НА ФЕРУС МУСТАФОВ ,ПОЧИНА И НЕГОВОТ СИН ИЛМИ

Please follow and like us:
Pin Share

Денес естрадата се збогува од наследникот на Ферус Мустафов ,неговиот син Илми ,кој беше член на групата Огнени момчиња. Македонската фолк естрада денес се збогува ов Илми.

Please follow and like us:
Pin Share