Уште една Македонска песна ја присвоија Бугарите!

Please follow and like us:
Pin Share

Познатиот евергрин од нашиот Пепи Бавтироски Бугарите го присвоија и направија нивна верзија во изведба на Румјна Попова .Еден ден сигурно ќе се караме со Бугарите чива е песната исто како се останато Македонско!

Копија

Оргинал

https://www.youtube.com/watch?v=jArJn4Xw5_o

Please follow and like us:
Pin Share