Голем интерес за Австралиската турнеја на Цаки Кисми и Јована Богданоска

Please follow and like us:
Pin Share

Цаки Кисми заедно со неговиот бенд и младата пејачка со ангелски глас Јована Богданоска во Март патуваат во Австралија ,каде за сега се закажани концерти.Организатор на турнеата е ИНТВ засега е преголем интересот на оваа турнеја и картите за концертите се веќе до пола продадени ,а има уште два месеци. Цаки Кисми важи за еден од најдобрите пејачи во Македонија и најдобар шоумен мегу пејачите, Јована Богданоска е најновото откритие на ИНТВ и веќе гази на Македонската сцена со нејзиниот Ангелски глас. Концертите започнуваат од Перт на 11 март.

Please follow and like us:
Pin Share