Замислете ваков дует!!! Влатко и Слаткар…. Се е можно…

Please follow and like us:
Pin Share

Еден интересен момент што го забележа екипата на ИН ТВ од забавата во Швајцарија на која настапија овие двајца изведувачи заедно со своите колеги Сузана Гавазова,Дарко Стојаноски и Група Фаворити.. Атмосферата беше на највисоко ниво и се редеа нивните хитови во текот на целата вечер.

Please follow and like us:
Pin Share