Погледнете како беше на промоцијата за проектот „А бре, Македонче“, за која сè уште се зборува! (ВИДЕО)

Please follow and like us:
Pin Share

Пред неколку дена во центарот на Скопје, односно во ресторанот „Рагуза 360“, членовите на  бендот „Балкан Бенд“ го промовираа нивниот најнов проект со наслов „А бре, Македонче“.

На промоцијата присуствуваа повеќе од 300 гости, меѓуи нив музичари, пејачи, спрортисти, продуценти, текстописци, луѓе од бизнис-фелата и многу други.

Домаќин на промоцијата беше познатиот актер и шоумен Игор Џамбазов, кој на крајот од промоцијата заедно со момците од „Балкан Бенд“ испеа една негова песна.

Сите што беа на оваа промоција велат дека е една од најдобрите во последниве години кои се случиле, особено ќе се памети моментот кога на покривот од ресторанот се појавија дестина комити со бакљи во рацете и во еден глас започнаа да ја пеат „А бре, Македонче“…

Како изгледаше оваа промоција и кој присуствуваше на неа, може да погледнете на ова видео:

https://www.facebook.com/watch/?v=1245471589522953&t=0

Please follow and like us:
Pin Share