Во Галичникна 15 јули, петок – целовечерен концерт 100 години од раѓањето на Александар Сариевски

July 6, 2022 естрадаплус 0

15 јули, петок – целовечерен концерт 100 години од раѓањето на Александар Сариевски со оркестарот на НУ Танец и Стефче Стојковски и вокалните солисти Наум […]