Погледнете како беше на промоцијата за проектот „А бре, Македонче“, за која сè уште се зборува! (ВИДЕО)

July 15, 2022 естрадаплус 0

Пред неколку дена во центарот на Скопје, односно во ресторанот „Рагуза 360“, членовите на  бендот „Балкан Бенд“ го промовираа нивниот најнов проект со наслов „А […]