Ја паметите ли Јасмина Мукаетова, македонската фолк барбика- еве од кој бизнис живее сега во Америка и што прави за Македонија

July 3, 2022 естрадаплус 0

Јасмина Мукаетова ја нарекуваат фолк-барбика, и е една од најубавите наши пејачки од фолк сцената. Мукаетова со семејството долги години веќе не е во родната […]