Во продажба влезниците за концертот на Наум Петрески во Хераклеа – Битола.

Please follow and like us:
Pin Share

Почитувани сакаме да Ве информираме дека од денес пуштени се во продажба влезниците за јубилејниот концерт на Наум Петрески во Битола, “35години Наум”, кој воедно претставува и концертна промоција на албумот “Најдоброто од Наум”.
Концертот ќе се одржи на 04.08 во Хераклеа Битола со почеток од 21:00ч., а влезниците по цена од 350,оо денари можат да се набават преку продажната мрежа на Купикартизасе како и онлајн на следниот линк-
https://www.kupikartizase.com/Events/naum_heraklea

Please follow and like us:
Pin Share