Музичката група Легато Банд од Мелбурн Австралиа снимаше нов проект со сплет на убави македонски песни

Please follow and like us:
Pin Share

Овој проет се снимаше во студиото на ИН ТВ Мелбоурне Аустралиа.
На нивниот нов проект тие го промовираат нивниот нов член во групата Легато тоа е Крис Чагорски кој свири на дувачки инструменти кларинет сахсофон гајда И зурла.
Специјален гостин на овој проект беше виртуозот на хармоника Димитар Митровски од Македонија.
За скоро ке имате можност да уживате во звуците на преубавите македонски песни испеани од Марјан Васкоски И неговиот бенд Легато.

Please follow and like us:
Pin Share