(видео) Оваа песна ќе се пее по кафани,имаме нов Македонски фолк хит

Please follow and like us:
Pin Share

Младата Битолчанка фолк пејачката Дани Даниела заедно со својот бенд Тик так промовираа нова песна и спот.Песната е насловена како Душа боемска,а за првпат Даниела се јавува и како текстописец на оваа песна ,музиката и аражманот е на познатиот и докажан Славко Ристески.Спотот се снимаше во прилеп ,во него учествуваа околу триесетина статисти а го работеше ИН Продукција,премиерата на спотот беше на сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share