Патрик Николов ја промовираше својата прва песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Прва песна и спот на младиот македонец кој живее во Италија Патрик Николов ,песната е дело на познатиот композитор Златко Миладиноски .

Патрик е млад Македонецоц кој живее во Италија а ја негува македонската песна ,за сега Патрик вели дека ова му е хоби за понатака ќе кажи времето.Спотот се снимаше во Охридското туристичко село Куратица и познатиот етно ресторан Дедо Димо,во спотот освен Патрик с епојавуваат и други статисти.

Please follow and like us:
Pin Share