Ана Николиќ во шема со обвинителот на Веља невоља?!

Please follow and like us:
Pin Share

Откако беше обелоденето дека Раста го возел Мерцедесот на Веља невоља доаѓаат информации дека и неговата поранешна сопруга Ана Николиќ е поврзана со оваа криминална група.

Како што пишуваат српските медиуми, Ана Николиќ била особена блиска со обвинителот Томо Зориќ кој бил врска со групата на Вељко Беливук.

Зориќ одлепил по Ана и доаѓал на нејзините настапи а и на Ана и годело што е блиска со важна личност па често си закачувале заеднички фотографии на социјалните мрежи.

Please follow and like us:
Pin Share