Отпеа песна подарок на “Роса Фест”

Please follow and like us:
Pin Share

Неодамна настапи на фестивалот “Роса” а нејзините впечатоци се најпозитивни, како од песната така и од самата организација на овој реномиран фестивал кој годинава се одржа по 19-ти пат. Анета Наковска на овој фестивал отпеа песна која како што вели е подарок за неа.

-Отпеав песна која што ми е подарок од едно прекрасно момче кое што има многу хитови зад себе, Сашо Младеновски од групата “Мелодија” . Позната нивна песна е “Машала, машала”, истакнува Анета.

Текстот на песната е од Анета а како што вели таа публиката се воодушевила од песната. Анета прва отпеа на годинешниот “Роса Фест” а посебна статисфакција за неа е тоа што се пееше во живо и секој можеше да ги покаже на дело своите гласовни способности. Iисто така Анета се појави и со посебен стајлинг за нејзиниот настап.

Please follow and like us:
Pin Share