(ВИДЕО) Погледнете го новиот спот од Борче Наумовски-Министерот

November 2, 2018 Martin Petrevski 0

Дали го погледнавте и дали ви се допадна најновиот спот од Борче Наумовски-Министерот за песната “Ленче Комшивче”?! Борче Наумовски-Министерот го промовираше најновиот спот за песната “Ленче […]