Тоа го може само Благоја, настапи со кавалче среде дискотека во Швајцарија

November 29, 2018 естрадаплус 0

Направи вистински бум со својата појава кога пред преполната дискотека во Швајцарија фолкерот Благоја Грујовски излезе на сцена со своето кавалче. Присутните буквално ги крена […]