Македонец кандидат за пратеник во Викторија, Австралија

Please follow and like us:
Pin Share

Престојнава сабота, македонците ќе гласаат на Викториските избори.

Вашиот глас дајте го за единствениот македонец на овие избори, Никола Ставрески кој е кандидат за Томастон.

Гласајте број  1 за Никола Ставрески кој ја претставува македонската заедница, македонец за македонците.

Почитувани македонци кои живеете во населбата Томастон, Лајлор, Епинг, Епинг Норт, Волерт и Мернда оваа сабота на 24-ти ноември излезете масовно на гласање и гласајте за Никола Ставрески, единствен македонец кандидат кој ќе се бори и ќе ги штити интересите на македонците во викторискиот парламент.

Гласајте број 1 за Никола Ставрески, македонец за македонците!

Please follow and like us:
Pin Share