Сакајќи да бидат ангели од „Викторија сикрет“ изгледаат евтино: Николија и Каја Остојиќ се модни катастрофи

Please follow and like us:
Pin Share

Неодамна беше откриен изгледот на фамозниот градник од брендот „Викторија Сикрет“ кој го носеше манекенка Елса Хоск, а чини неверојатни еден милион долари и е изработен од 2100 сваровски кристали.

Па така, ќерката на Весна Змијанац, Николија Јовановиќ и пејачката Каја Остојиќ веројатно добро следат што е актуелно, па веднаш и тие искористија сличен светкав градник, секако инспириран од оној на Викторија сикрет.

Но кога станува збор за копија, истата секогаш изгледа евтино, бидејќи не е оригиналот. Во случајот и двете пејачки го направија истиот погрешен чекор и во случајот се модни катастрофи.

Please follow and like us:
Pin Share