(Видео) што се случува кога во Грчки ресторан ќе се запее Македонска песна!

Please follow and like us:
Pin Share

Групата  Модус која деновиве настапува го Германија,направиа голем патриотски чин ,пеејќи Македонска песна во Грчки ресторан.

Групата Модус е на голема турнеа низ Европа имено за новогодишните и Бозиќните празници поточно во Bazel , lozana , Viena Аvstrija а. тие деновиве имаа настап и во Германија,но другиот ден решија да прошетаат влегувајќи во еден ресторан свачаат дека уствари ресторанот е Грчки поради тоа што цело време тивко свирела Грчка музика.

 

погледнетего видеото

 

Модус пеаат Македонски песни во Грчки ресторан!

Модус пеаат Македонски песни во Грчки ресторан!

Gepostet von FOLK KLUB TV am Mittwoch, 10. Januar 2018

Please follow and like us:
Pin Share