Се огласи сопругата на новото момче на Ана Николиќ: Двајцата ги спојува алкохолот, децата не ги гледа со месеци и не сака да се разведе

October 10, 2021 естрадаплус 0

Пејачката Ана Николиќ по објавувањето на фотографија со непознато момче предизвика лавина на коментари, по што на ред беа медиумите во соседството да го откријат […]

Димитар Митровски е еден од нашите најдобри хармоникаши,снимаше ново оро и спот

October 10, 2021 естрадаплус 0

Димитар Митровски важи за еден од најмладите   и најдобрите хармоникаши во Македонија ,позади него стојат еден албум со иструментални оро и соработка со нашите најпополарни […]