Дамјан, Давид, Тео И Огнен блескаа во македонското талент шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Битола, Ресен , Македонија треба да се горди што ги имаат нив, Дамјан Кондоски најмалиот учесник со 8 години, Дaвид Недaноски 11 , Теодор Николовски 12 и Огнен Радуловиќ 13 години.

Пленат со Македонија во нив Одлични ученици  одлични таленти. Иако мали  но сепак големи   да се носат со сцената и предизвикот да покажат колку знаат  и умеат со македонската песна и музика. Талентот го надградуваат со секојдневно вежбање, максимално се посветуваат на песната и инструментите.Нивните настапи и дел од нивната музичка приказна ќе ги гледаме премиерно оваа сабота на ИН ТВ.

Жирито повторно импресиомирано  од умешноста на децата на сцена. Нашите артисти Елена Андоновска, Владо Пупиноски и Љупчо Јовановски Бубе уживаа додека ги следеа настапите на малите уметници. Ова беше претпоследната емисија од вториот круг за децата. ИН Продукција македонското талент шоу го оргснизира и реализира трета сезона а големите финалиња според продуцентот Ване Петкоски ќе се одржат под отворено небо на летната тераса на хотел “Престол” од каде се гледа најубавата вода на светот, Охридското Езеро.

Please follow and like us:
Pin Share