Гавазова ги „раздрма“ нашите иселеници во Швајцарија – ечеше македонска песна

March 10, 2024 естрадаплус 0

Познатата пејачка имаше уште еден одличен настап Познатата фолк пејачка Сузана Гавазова заедно со својот колега Цаки Кисми ги воодушевија нашинците во Швајцарија. Тие за […]