Колку “ДА” колку “НЕ” добија кандидатите кои ке ги гледаме во сабота

Please follow and like us:
Pin Share

Втор круг,  втора можност за уште тројца кандидати да го продолжат своето натпреварување во македонското талент шоу. Даниел Велкоски од Прилеп , Лорeнцо Трајaновски од Делчeво и Армин Ајроски од Дебар се кандидатите кои во првиот круг си оставија свој печат .Дали истиот ќе го поправат или расипат ќе видиме за 2 дена. Во сабота оваа комбинација на натпреварувачи,  ќе ги слушнеме со по уште две песни. Даниел и Лоренцо повеќе ја преферираат народната музика  а Армин забавната. “Судии” односно членови кои го оценуваа настапот на кандидатите во состав : Стојне Николова, проф.Гоце Џуклески, Сашко Митев и Бобан Мојсовски. Како и секогаш овие уметници и весели и одговорни, односно и пеа, свиреа и оценува, причина плус за уште една весела емисија. Премиера сабота 14.00 на ИН ТВ .

Please follow and like us:
Pin Share