Успешен старт на големата Австралиска турнеја на Цаки Кисми и Јована Богдановска

Please follow and like us:
Pin Share

Во Саботата нашинците во Перт Австралија ги забавуваа еден од најдобрите Македонски пејачи ,кој зад себи има највеќе хитови Цаки Кисми и Јована Богдановска ,девојката со Ангелски глас . Концертите с еорганизирани од Сателитската ИНТВ која стартува со турнеи низ Австралија со своите соработници.Да посетиме Јована Богданоска беше една од финалистите во Македонското музичко талент шоу Нови и млади кое го организира ИНТВ заедно со ИН продукција.

Концерт во Перт со Цаки Кисми и Јована Богдановска сакаме да му се заблогдариме на Македонскиот Социјален Клуб Илинден од Перт и На нашиот Ценет Прецедател на Клубот Никола Мурески и неговата Фамилија што дадоја 101% од срце.Инаку на концертот присуствуваа над 500 луѓе сто е рекорд последниве неколку години.Караванот продолжува во Волонгонг овај Петок, Септември веќе пристига друг караван во кој ќе биде и победничката на Македонското талент шоу Нови и млади Анастасија Митровска.

Please follow and like us:
Pin Share