Маестро Димитар Митровски со нова композиција и видео запис

Please follow and like us:
Pin Share

Втора композиција од неговиот 3 албум што следува наскоро. Инспириран од брзината на нашето секојдневие каде сите некаде брзаме , преку музичкиот стил етно-самба-џез направив композиција за хармоника и за истата снимивме диманичен видео запис. https://www.youtube.com/watch?v=ZSZ6MdEloRk  Dimitar Mitrovski – CABARET (Official Video 2023) Accordion – Dimitar MitrovskiEl piano – Marko DenikjGuitar – Ivan PetrovskiBass guitar – Goran GesovskiDrums – Goce IlioskiVideo:Director: Daniel JoveskiVid… www.youtube.com  Голема благодарност до Daniel Joveski , Sustain Production за виртуозниот видео запис. Благодарност до моите колеги Marko Denikj , Goce Ilioski , Goran Gesovski , Ivan Petrovski,за нивната виртуозност,до аудио продуцентот Angel Kjosev Thebasementstudios за овај светски звук,Dance Studio “Expose” Boban Kataroski , Ana Markoska, Gold Felicia за отстапениот простор каде што се снимаше видео записот и сите мои другари и пријатели што беа дел од овој проект.

Please follow and like us:
Pin Share