Успешен старт на големата Австралиска турнеја на Цаки Кисми и Јована Богдановска

March 12, 2023 естрадаплус 0

Во Саботата нашинците во Перт Австралија ги забавуваа еден од најдобрите Македонски пејачи ,кој зад себи има највеќе хитови Цаки Кисми и Јована Богдановска ,девојката […]