Познатиот Музичар, Композитор, Аранжер и Хармоникаш, Маестро Кирил Аслимовски,промовираше ново музичко иструментално дело, заедно со видеоспот насловено како Свети Наумско оро

March 5, 2023 естрадаплус 0

Музиката и Аранжманот ги напиша Маестро Кирил Аслимовски . Рекординг, Миксинг и Мастеринг е направено во неговото професионално ,,ACCORDION -Studio” во кое од неодамна работи. […]