Нов видеозапис на Канадецот со Македонско потекло Ненад Поповски

Please follow and like us:
Pin Share

Ненад Поповски живее и работи во Канада а по потекло е Македонец од Кичево.Тој ова лето одморот во Македонија го искористи во снимање две нови песни заедно со видеа. Автор на песните е Златко Миладиноски а видеото го снимаше ИН продукција .Едната песна насловена “Анастасија” веќе ја имаше својата премиера на единствената Македонска музичка телевизија ИНТВ а за брзо зе најавува промоција и на втората

Please follow and like us:
Pin Share