Ангел Стојкоски ви го претставува новиот музички проект со македонска музика

February 1, 2021 Martin Petrevski 0

Ангел Стојкоски за неговите фанови подготви одличен музички проект. Станува збор за сплетови со добро одбрани македонски песни кои ќе бидат вистинско уживање за гледачите. […]