ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ ЗА МАРАЈА КЕРИ – ДОБИ ТУЖБА ОД СВОЈАТА СЕСТРА

Please follow and like us:
Pin Share

Мараја Кери поради објавување на свои мемоари, се нашла во серозен проблем.


Пејачката во книгата ја обвинила својата сестра дека на 12 година ја подведувала, што кај Алисон предизвикало гнев, па одлучила да го свитка табакот и да ја тужи својата сестра, брајќи отштета од 1,2 милиони долари.

Сестрите уште од 90-те, не се во добри односи, а Алисон во раната младост имала проблеми. Се занимавала со проституција, повеќепати се лекувала од зависност, а сега повеќе од три години е “чиста, па од неодамна ги негирала тврдењата на сестраи. Вели дека целта на Мараја била со објавување на таа содржина сакала да ја понижи и посрамоти.

Додала дека нејзината сестра го искористила својот статус на јавна личност да ја нападне која нема пари и со тоа да ја промовира книга за нејзина продажба.

Ова не е прва тужба на Алисон, против членови на семејството. Во октомври минатата година ја тужела својата мајката Патриција, некогашна оперска пејачка, исто така со парична надокнада поради нанесување на физички и психички болки и злоставување кои ги трпела од раното детство.

Please follow and like us:
Pin Share