Рада Манојловиќ не сака да се дружи со колегите од естрадата

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката Рада Манојловиќ не зборува често за своите колеги од естрадата, па затоа често се смета дека не се дружи со никого од јавната сцена.

Сепак, таа сега откри дека не е во кавга со никого, но и дека не е блиска со своите колеги.
– Кога почина баба ми, не сакав пораки за сочувство, не можам да го издржам тоа. Сакам сама да го пребродам тоа. Некои соработници ми пишаа, но колегите од сцената беа слаби. Дури и кога сè е одлично, никој не ми честита. Не знам како да ви кажам, имам многу мал круг блиски луѓе – изјави Рада за „Свет“.

– Отсекогаш им честитав на сите без никаква суета, давав поддршка. Оставам порака, и ако не сме во не знам каков контакт, му се обраќам на мојот колега на Инстаграм, му честитам, му посакувам среќа. Немам ниту суета ниту завист. Тогаш забележав дека никој жив не враќа. Тогаш започнав како и сите други, ниту убаво да честитам ниту да се огласувам – вели таа.

– Сè додека сум дежурен поп-фан. А, каде се повратните информации од никого? Потоа слушам коментари дека само Рада не се дружи. Луѓе, вие не сте таму кога е добро, не сте таму кога е лошо. Не гледам поента за дружење. Се поздравувам со сите на снимања, добро сме, но нема близок контакт – додаде Манојловиќ.

– Забележав дека моите постари колеги ме фалат последниве години. Тоа се вешти пејачи, Ана Бекута, Снежана Ѓуришиќ, Лепа Лукиќ, Милена Плавшиќ, Нада Топчагиќ. Нада ми ги коментираше сликите, пофалби. Тоа се луѓе кои не пресметуваат, тие се само искрени. Има мал милион од оние кои не мислат добро за мене. Не ги повикувам оние што знам што мислат за мене, но никогаш не би го кажал тоа јавно – објаснила пејачката за „Свет“.

Please follow and like us:
Pin Share