Убави вести во семејството на Жељко Јоксимовиќ

Please follow and like us:
Pin Share

Жељко Јоксимовиќ и неговата сопруга Јована не споделуваат често детали од својот приватен живот. Токму поради тоа изненадија кога пејачот сам откри детаљ кој се однесува на нивните близначки Ана и Срна.

Јоксимовиќ одговараше на прашања на своите фанови на социјалните мрежи и во таа прилика со голема гордост откри дека неговите ќерки ги направиле првите чекори.

-Коста го истражува светот на диносаурусите, а Ана и Срна ги направија првите чекори. Девојчињата проодија и тоа сега е посебна радост и внимание за нас, вели познатиот пејач за своите наследници.

Please follow and like us:
Pin Share